Na juhu Slovenska zrýchľuje predaj 3-izbových bytov

Vysoký podiel predaja 3-izbových bytov na juhu Slovenska pretrváva a kupujúci sa po týchto objektoch pozerajú z viacerých dôvodov. Priťahuje ich hlavne kombinácia trhovej ceny za m2 s dostatočným priestorom pre viacčlennú rodinu a šancou nájsť vyhovujúcu dispozíciu, ktorá je tou správnou návnadou na kúpu vysnívaného bývania.

 

Obľúbené 3-izbové byty na predaj

 

Ak sa spýtame nejakého developera, ktoré byty tvoria najväčší podiel v obytných projektoch, s úsmevom vám odpovie, že práve 3-izbové. Ich realizácia je tradícia, ktorú obľubujú rovnako investori ako aj sami kupujúci a nie náhodou si ich predaj udržiava slušné čísla, čo tiež platí aj v juhoslovenských regiónoch. Vo väčšine z nich dokonca prichádza návrat výrazného boomu 3-izbových bytov na predaj, ktoré chcú na pozícií najpredávanejších bytov vystriedať menších 2-izbových súperov. 

 

3-izbový byt ako garancia spokojného bývania

Práve 3-izbové byty sú akousi klasikou pri hľadaní nového bývania, ktorú si s komfortným bývaním a primeranou cenou za m2 spája každá rodina hľadajúca dostatok priestoru a možno aj príležitosť na dobrú investíciu. 

VIAC SA DOČÍTATE TU:  https://realityexkluziv.sk/na-juhu-slovenska-predaj-3-izbovych-bytov

 

 

Text : Róbert Bosák