NÁBYTOK NA MIERU LUČENEC


Skúsenosti nás naučili, že každý priestor je špecifický a potrebuje unikátne riešenie. Okrem množstva riešení ponúkame svojim klientom aj rozmanité materiály na splnenie predstáv o bývaní.

Naša spoločnosť je rodinná firma a zakladáme si na svojom dobrom mene. Preto sme hrdí na to, že väčšinu zákaziek sme získali vďaka dobre vykonanej práci na základe osobného odporúčania našich spokojných klientov. Kvalitné nábytky a šatníky pritom ponúkame za veľmi dobré ceny. Materiál dlhodobo nakupujeme u overených dodávateľov, preto vieme ponúknuť nižšie ceny ako konkurencia. Pri dodacích lehotách na vstavané skrine sa takisto snažíme vyjsť zákazníkom v ústrety, po dohode a zaplatení zálohy vieme postaviť skriňu v jej finálnej podobe už do 7 dní a taktiež aj akúkoľvek kuchynskú linku! Hlavnou činnosťou našej firmy je výroba vstavaných skríň, kuchynských liniek a akéhokoľvek atypického nábytku na mieru. Špecializujeme sa, hlavne na výrobu nábytku z laminovaných dosiek (LDTD), MDF dosiek, Dyhovaných drevotrieskových dosiek a tiež z masívneho dreva – škárovka, eurohranoly ( lepené drevo ).Všetky výrobky sú vyrábané modernou technológiou a použitím kvalitných ABS hrán, materiálu značky EGGER, KRONOSPAN – Bučina, WODEGO, DUROPAL, Lesna,DDL .


Kategória:
Stolárstvo


Odkaz na stránku: http://www.woodiann.eu/


Odkaz na facebook: https://www.facebook.com/woodiann.nabytok?hc_ref=ARSd0zeXH5cwBEAsAYWYMjHfaVe7leHntck2OMAFu0gKCfi5IEnhccLJobCh7nNBWiA


Kde pôsobime: V celej EÚ


Kontakt:
Woodiann s.r.o
IČO: 47 478 934
prevádzka :
Jirásková cesta 3501
Lučenec 98401
tel.1: 0903 140 332
tel.2: 0918 716 633

woodiann1@gmail.com
www.woodiann.eu

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.


Adresa:
Ružiná 148
984 01 Lučenec


Sídlo firmy

Galeria naších prác