Najobľúbenejšie lokality pre kúpu bytu v Lučenci

Pri hľadaní vhodnej lučeneckej lokality sa môžeme obrátiť na viacero možností, pričom každá nám môže priniesť vysnívané bývanie. Detailnejší pohľad na jednotlivé časti a ich podmienky bude určite dobrou pomôckou, pomocou čoho môžeme spraviť definitívne rozhodnutie. Teraz sa pozrieme bližšie na to najlepšie, čo reality Lučenec ponúkajú.

 

Centrum mesta  

O byty v centre je záujem v každom meste a výnimkou nie je ani Lučenec. V tomto prípade sa dá dokonca hovoriť o ideálnej lokalite, ktorá ponúka najlepšiu polohu s dobrou dostupnosťou. Plusom sú primerané ceny, ktoré nie sú v porovnaní s inými časťami mesta prehnane vyššie ako to poznáme z mnohých slovenských miest, čo je tou najlepšou motiváciou nasťahovať sa priamo do centra.  

 

Štvrť M.R.Štefánika

Medzi najžiadanejšie lučenecké lokality patrí jednoznačne Štvrť M.R.Štefánika. Práve táto časť mesta ponúka dobré podmienky na typické sídliskové bývanie. Štvrť je celkom dobre vybavená, preto môžu obyvatelia využívať rôzne obchody a služby. Ideálna dopravná situácia je tiež veľkou výhodou, takže stúpajúci dopyt po bytoch v tejto lokalite je úplne prirodzený.

 

Rúbanisko  

Rúbanisko I a Rúbanisko II sa v Lučenci preslávili najmä dobrou cenovou ponukou bytov. Na základe toho je o objekty na týchto sídliskách dlhodobo vysoký záujem. Byty kupujú najviac mladé rodiny, ktoré hľadajú dobre vybavenú lokalitu. Obe sídliská tento predpoklad spĺňajú už dosť dlho, odkedy sa začala posilňovať občianska vybavenosť a štandard bývania vzrástol.

 

Vajanského, Čsl. Armády

Kvalitné byty za dobrú cenu situované v blízkosti centra nájdeme aj na sídliskách Vajanského a Čsl. Armády. Obe lokality ponúkajú viacero zachovalých bytov za dobré ceny, ktoré sú vhodné pre klasický mestský štýl bývania. Navyše, nájde sa tu aj niekoľko novostavieb ponúkajúcich moderne zariadené priestory určené pre náročných obyvateľov, ktorí ocenia dobrú dostupnosť do centra. 

 

Možno aj vyhľadáte menší  1 izbový - 2 izbový byt  alebo väčší  3 izbový  -  4 izbový byt v Lučenci a radi by ste si vybrali nejakú vhodnú lokalitu spĺňajúcu vaše predstavy o komfortnom bývaní. V tom prípade môžete osloviť spoločnosť Reality Exkluzív, ktorá ponúka seriózne služby pre všetkých záujemcov o kúpu, predaj a prenájom nehnuteľností. Skúsená realitná kancelária so sídlom práve v Lučenci disponuje bohatými skúsenosťami a znalosťami trhu v regióne, takže hravo vám pomôže s výberom. 

 

Text : Róbert Bosák pre Reality Exkluzív.